logo
امروز : چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۲۱:۰۵
[ شناسه خبر : ۵۱۵۰۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]

شکست ترامپ از حسین وفایی

شکست-ترامپ-از-حسین-وفایی
در ادامه رقابت‌های اسنوکر قهرمانی جهان در انگلیس حسین وفایی با شکست ترامپ مرد شماره یک اسنوکر جهان به جمع هشت نفر برتر راه پیدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ به نقل از خبرگزاری ایسنا، رقابت‌های اسنوکر قهرمانی جهان در شهر شفیلد انگلستان و در سالن تاریخی کروسیبل برگزار می‌شود. وفایی در جمع ۱۶ بازیکن برتر این رقابت‌ها به مصاف جاد ترامپ رفت و در پایان بخش سوم ، نماینده ایران موفق شد در دیداری جذاب و نفسگیر با نتیجه ۱۳ بر ۱۲ مرد نخست اسنوکر جهان را شکست دهد و به جمع هشت نفر برتر مسابقات راه پیدا کند.

بیشتر بخوانید

در بخش نخست نتیجه بازی برابر چهار شد اما در بخش دوم حسین وفایی ۹ بر هفت از حریف عقب افتاد اما دربخش پایانی موفق شد حریف را مغلوب و به دور بعدی مسابقات راه پیدا کند.

وفایی با این پیروزی به مصاف (وو یی ژه از چین) می رود. حریفی که در مرحله قبل مارک سلبی را شکست داد.

 دیدار وفایی با بازیکن چینی سه شنبه ساعت ۱۷ و چهارشنبه ساعت ۱۷ و ساعت ۲۱:۳۰ برگزار می‌شود.

نماینده ایران در گام نخست مرحله اصلی، مقابل (سی جیاهو از چین) قرار گرفت و با نتیجه ۱۰ بر سه به پیروزی رسید و در گام دوم نیز جاد ترامپ را از پیش روی برداشت.

وفایی برای رسیدن به مرحله اصلی مسابقات نیز در مرحله مقدماتی عملکرد قابل‌توجهی ۵ داشت؛ او با نتایج ۱۰ بر دو مقابل (مایکل اشتروبارزیک) از لهستان و ۱۰ بر چهار برابر (گائو یانگ از چین)، جواز حضور به رقابت‌های قهرمانی جهان را کسب کرد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر